Jak si vybrat bezdrátový vypínač CLICK

Vítejte v našem inovativním sortimentu bezdrátových vypínačů CLICK, kde se spojuje špičková technologie s pohodlným ovládáním (nejen) osvětlení. S našimi bezdrátovými vypínači vyvinutými s využitím piezo technologie můžete zapomenout na nepřehledné kabely a složité instalace. Stačí jednoduše stisknout tlačítko a pohodlně ovládat svítidla či jiná zařízení kdekoliv ve vašem domově či kanceláři. Připojte se k revoluci v ovládání osvětlení s našimi bezdrátovými vypínači CLICK a užívejte si nový standard moderního a elegantního ovládání světla.

 

Jak to funguje?

Mechanický impuls (stisknutí tlačítka) je přeměněn na elektrickou energii a signál je bezdrátově předán controlleru, který sepne svítidla. Proto nejsou potřeba žádné kabely ani baterie.

 

Budete tedy potřebovat vypínač a k němu příslušný controller. 

 

1. Výběr VYPÍNAČE

Nejdříve si vyberte vypínač.

 

VYPÍNAČ

A


CLICK VYPÍNAČ

>> zobrazit na eshopu <<

 

VYPÍNAČ

B


CLICK VYPÍNAČ THIN DIM

>> zobrazit na eshopu <<

 

 

 

VYPÍNAČ

C


CLICK VYPÍNAČ MINI

>> zobrazit na eshopu <<

 

 

 

 

Jednotlačítkový vypínač, který vám umožňuje ovládat nejen svítidla, LED pásky, ale také další el. zařízení, a který svými rozměry v případě potřeby překryje klasickou el. krabici KU68.

 

 

Dvojtlačítkový vypínač, který je vhodný zejména k ovládání LED pásků a kromě funkce ON | OFF nabízí také funkci DIM - stmívání světla. Toto tlačítko můžete také použít tam, kde se vám nevejde vypínač standardních rozměrů. Funkci DIM musí podporovat vámi vybrané osvětlení.

 

 

Jednotlačítkový vypínač, který vám umožňuje ovládat nejen svítidla, LED pásky, ale také další el. zařízení, a který lze umístit i jako přívěsek na klíče. Díky červené barvě ho vždy snadno najdete.
CLICK_VYPINAC CLICK_VYPINAC_DIM CLICK_VYPINAC_MINI
Funkce: ON | OFF Funkce: ON | OFF | DIM Funkce: ON | OFF

 

 

 

2. Výběr CONTROLLERU

když máte vybraný vypínač, je třeba k němu zakoupit i CONTROLLER? který vám umožní bezdrátové ovládání svítidel či jiných el. zařízení. Výběr controlleru bude záviset na tom, co a jak budete chtít daným vypínačem ovládat. Většina CONTROLLERů navíc udělá z vašich svítidel "chytrá svítidla" a umožní vám je ovládat pomocí mobilního telefonu, vytvářet automatizace, časové plány, apod. 

Výběru controllerů se věnujeme v popisech jednotlivých vypínačů, věnujte jim proto patřičnou pozornost.