Osvětlení exteriéru domu, které zaujme a ochrání

Kdo by nechtěl, aby jeho dům vypadal tak honosně jako ten McCalisterů ze Sám doma? S vhodně vybranými svítidly nejenže oslníte, navíc se nebudete muset bát nezvaných hostů, jako jsou Harry a Marv. Přinášíme vám několik skvělých tipů na osvětlení rodinného domu, díky kterým vytvoříte nejen úchvatné, ale také bezpečné místo.

Osvětlení vchodů

LED svítidlo FARO

Venkovní osvětlení na zeď skvěle doplní vzhled vašich vchodových dveří. Navíc s těmito svítidly nestrávíte dlouhé minuty hledáním správného klíče a další věčnost při pokusu trefit klíčovou dírku. Stačí, abyste zmáčkli vypínač a bezstarostně vešli domů. Instalujte ho i ke dveřím na terasu.

 


 

Zahradní sloupek a fasádní LED svítidlo FARO se díky svému minimalistickému designu se skvěle hodí do moderních exteriérů. Propojte design chodníku a dveří a nasměřujte světlo tam, kde je potřeba.

 


 

Posviťte si na garážová vrata

 

Umístění venkovního osvětlení kolem garážových vrat je praktické hned z několika důvodů. Jen si vybavte situaci, kdy se za tmy vracíte domů a poslední věc, na kterou máte chuť, je zápasení s nákupem. Svítidlo u vrat bude skvělým pomocníkem nejen při nakládání a vykládání vašeho auta.

 

Svítidlo CENTRO V

 


 

Objevte venkovní nástěnné LED svítidlo CENTRO V. Svými paprsky tvoří příjemnou světelnou mlhu ve tvaru kruhu. Potřebujete-li jasnější světlo, vyklopte ho a posviťte si, na co zrovna potřebujete.

 


 

Pokud nemáte garáž za plotem je možné, že se stanete snadnou kořistí vandalů, kteří zanechají na vašem majetku nevzhledné graffiti. Odstraňování této nechtěné ozdoby je nejen nákladné, ale stojí i spoustu úsilí. Pokud k vratům umístíte světlo vybavené senzorem, rázem se stanou nejméně lákavým plátnem v celém sousedství.

 

 

 

▶ Začtěte se do článku o osvětlení zahrady a objevte efektivní a šetrný způsob nastavení svícení pomocí světelného senzoru.

 ROAD pojezdové svítidlo

Nezapomeňte na příjezdovou cestu 

Jestli vjíždíte autem až na pozemek, světla pouličních lamp nemusí dosáhnout do vaší zahrady. Abyste kvůli tmě zbytečně nepřejížděli po trávníku, instalujte svítidla i na příjezdovou cestu.

 


 

Pochozí a pojezdová vestavná LED svítidla ROAD instalujte přímo do chodníků, cest nebo silnic.

 


 

 

#panluxexterier aneb Doporučení na závěr

Při výběru venkovního osvětlení se ujistěte, že zvolený model splňuje potřebný stupeň ochrany. Každé svítidlo je označeno speciálním IP kódem, který určuje, jak dobře odolává prachu a vlhkosti. Tato informace vám pomůže zvolit nejen funkční, ale také trvanlivé osvětlení pro váš domov.

 

 

▶ Na našem blogu naleznete jednoduchý přehled IP a zabezpečte si tak kvalitní a funkční produkt, který zvládne jakékoliv počasí.

 


 

Pokud si s výpočtem a výběrem osvětlení nevíte rady, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím chatu, rádi vám se vším pomůžeme.